Verkopen zonder zorgen

Gratis verkopen

Verkopen op Riuzit is volledig gratis. Bij een verkoop ontvang je na de retourperiode het volledige bedrag van de verkoopprijs van een product die je op Riuzit hebt geplaatst.

Gratis verzenden en gratis retours terugkrijgen

De koper betaalt bij zijn bestelling de verzendkosten om het product naar hem/haar te versturen.

Als verkoper kan jij daarom onmiddellijk na de betaling van de bestelling een Bpost verzendlabel afdrukken op het verkopersdashboard van Riuzit.

Je pakt de bestelling goed in en kleeft dit label op het pakketje. Je brengt het naar een Bpostlocatie waar je het pakketje enkel moet afgeven.

Gratis retours terugkrijgen

Ook al ben je een particuliere verkoper, toch garandeer je bij Riuzit net zoals alle andere verkopers een 14-daags retourrecht voor de koper.

Als de koper toch afziet van zijn aankoop in de retourperiode dan zal je op de hoogte gebracht worden van de retourzending. De retour wordt gratis naar jou terug gestuurd.

Gratis veilige betalingen ontvangen

Betalingen ontvangen via het Riuzitplatform is uw garantie op een veilige verkoop.

De betaling wordt via een versleutelde verbinding beveiligd met een extern betaalplatform.

Riuzit verkrijgt en beheert zelf op geen enkele manier betaalgegevens van kopers en heeft dus geen toegang tot deze gegevens.

Er worden geen betaalkosten aangerekend.

Na 21 dagen wordt het te ontvangen verkoopbedrag bijgeschreven op jouw verkopersdashboard op Riuzit. Je kan de uitbetaling van je verkopen aanvragen wanneer je dat zelf wilt via het dashboard.