Servicekosten

Riuzit rekent servicekosten aan.

Met deze servicekosten wordt de Riuzit website onderhouden, marketing gevoerd en zowel kopers als verkopers de nodige betaalbescherming en support aangeboden bij verzendingen, retours, betalingen en terugbetalingen.

Men kan op Riuzit enkel via een beveiligd betaalplatform betalen. 

Jouw betaling voor de aankoop van een product bij een verkoper wordt door Riuzit pas betaald aan de verkoper na het aflopen van de periode van het retourrecht. 

De servicekosten zijn niet recupereerbaar, behalve wanneer de verkoper de goederen na uw bestelling niet verstuurt. Riuzit beschouwt een bestelling zonder verzending als een geannuleerde verkoop.

De Riuzit supportdienst zal voor jou tussenkomen naar de verkoper of verzenddienst toe, indien ;

  • Het gekochte product niet aankomt. Stuur ten vroegste na 7 kalenderdagen en ten laatste na 14 kalenderdagen een mail naar klacht@riuzit.be
  • Het gekochte product niet overeenstemt met de beschrijving of het product is beschadigd tijdens het verzenden. Stuur binnen 2 werkdagen na ontvangst van het product een mail naar klacht@riuzit.be (met foto’s in bijlage).

Belangrijk ! Mail tijdig uw klacht naar Riuzit zodat de uitbetaling aan de verkoper geblokkeerd wordt. Klachten ontvangen buiten bovenstaande termijnen kunnen geen voorwerp van enige garantie of terugbetaling meer zijn.